Els alumnes des de primer de primària fins a segon de secundària de l’Escola Pia de Sitges han deixat volar la seva imaginació per crear els bocates més divertits i solidaris en suport a les Escuelitas de Tareas de Mexicali i Tijuana.

La tècnica de Sensibilització de la Fundació Educació Solidària va parlar amb els alumnes d’ESO sobre què era per a ells la pau, convidant a la reflexió i a compartir opinió a partir de la Càpsula 100, del Projecte Càpsules per la Pau de l’ICIP. Posteriorment, els va presentar la realitat de Mèxic, un país amb alts índex de violència, i els projectes educatius de Educación Solidaria en Las Californias com una resposta per treballar la cultura de pau i noves oportunitats de futur en colònies vulnerables.

Amb els petits i petites de primària, vam treballar de què està fet un entrepà de pau i la importància de fer-lo cada dia entre totes, així com de ser conscients que no tots els infants del món viuen en aquesta situació.

La recaptació total del Diverbocata 2021 ha estat de 538,27€, que van destinats als projectes educatius de la FES a Mèxic. Moltíssimes gràcies per fer-ho possible!