Fa un any, l’Associació Amics de l’Escola Pia del Senegal va complir els vint anys, però la situació sanitària no va permetre celebrar les activitats per tal de commemorar, com haurien volgut, aquest aniversari.

L’associació treballa perquè els infants i joves del Senegal puguin tenir educació de qualitat i donar suport als projectes de l’Escola Pia en aquest país. Entre d’altres activitats, el dissabte 18 de desembre se celebra a l’Escola Pia Santa Anna – Mataró la taula rodona “Vint anys escurçant distàncies amb el Senegal” amb Jaume Riera, escolapi que ha viscut 20 anys al Senegal, l’Ernest Botargues, gerent de Fundació Educació Solidària, Júlia Valera, voluntària de la FES i membre de l’AAEPS i Jaume González, membre del Consell de Cooperació en representació de l’Associació d’Amics del Bisbe Joan Godayol. 

A més, coincidint amb aquesta celebració, els dies 18 i 19 se celebraven les XXVI Jornades Futbol Solidari, però s’han hagut de posposar fins a nova data a causa de l’empitjorament de la situació sanitària.