Les escoles de 188 països han tancat.

Milions d’infants i joves han vist com el seu procés educatiu quedava aturat, però els seus educadors i educadores busquen noves formes per continuar al costat dels seus alumnes, lligades a les tecnologies i a Internet, per tant la bretxa digital juga de nou a la contra dels més vulnerables.

La Covid 19 torna a augmentar les desigualtats, i l’educació, que és l’eina de futur per escurçar aquestes desigualtats, n’està sortint molt perjudicada. Al Senegal i Mèxic, els nostres projectes educatius han tancat portes però, amb imaginació i professionalitat, els educadors i educadores continuen al costat de les seves comunitats, que s’enfronten a aquesta crisi amb pocs recursos.

Moltes famílies viuen en espais reduïts i poc segurs, sense condicions mínimes i amb poc accés a llibres, a la tecnologia i a Internet. Els estudiants, moltes vegades, passen els dies sense acompanyament d’adults, havent de fer-se càrrec de tasques de la llar i  tenir cura dels petits.

És per tot això que ara, més que mai, FEM QUE EL DRET A L’EDUCACIÓ, un dels drets humans més essencials, NO S’ATURI. Ens calen recursos econòmics i materials per donar suport als mestres, que continuen acompanyant i ensenyant.

ACOMPANYA’NS A SEGUIR ENSENYANT