La Fundació Educació Solidària ja comença a organitzar noves aventures pels voluntaris i voluntàries que realitzaran activitats d’estiu per infants i joves a diferents barris, pobles i ciutats de Senegal i Mèxic.

El primer pas, com ja és habitual al mes de gener, són les xerrades informatives on els voluntaris interessats podran conèixer bé els projectes, entendre quina és la missió i què aniran a fer a les destinacions corresponents.

Els participants podran descobrir, a través de l’experiència de voluntaris d’altres anys, que fer de voluntari per la FES és, en realitat, treballar en equip, acostar-se a altres realitats i cultures però sobretot un aprenentatge personal. Així ho expliquen voluntaris d’anys anteriors:

Per ser voluntari s’ha de ser major de 20 anys, tenir experiència en el lleure i tenir disponibilitat durant tot el mes de juliol per tal de col·laborar en les activitats de la FES proposa. Després d’assistir a les xarrades inicials, els candidats hauran de passar per les entrevistes de selecció amb el responsable de voluntariat. Finalment, els voluntaris hauran de fer el curs de formació que la Fundació Educació Solidària organitza conjuntament amb l’escola Adhara.

Les xarrades informatives també tenen per objectiu concretar informació sobre les dates, els destins, preus i les formacions disponibles, així com el procés que caldrà seguir per poder començar aquesta aventura.

Les dates de les Xerrades Inicials seran els dies 14 de gener a les 18.30 h i el dimecres 5 de febrer a les 18.00 h als locals de la fundació al carrer Sant Antoni Abat, 61.

Per més informació podeu trucar al 93 441 64 06 o podeu escriure al mail: voluntariat@educaciosolidaria.org.