Dimecres 18 de novembre, l’Escola Pia de Sitges va celebrar el Diverbocata. Aquesta activitat, que compta amb anys de tradició, es fa en col·laboració amb la Fundació Educació Solidària per donar suport als projectes d’Educación Solidaria a Mèxic. Setmanes abans, els alumnes més grans van preparar un vídeo motivant a l’acció!

Enguany, tot l’alumnat des d’Infantil fins a segon d’ESO van participar en una ‘versió’ diferent a l’habitual ja que cada grup classe va fer l’activitat en el seu espai. L’AFA de l’escola es va implicar donant el pa, xocolata… per poder fer els entrepans. Els infants i joves van portar els ingredients i materials decoratius.

Una classe de segon ESO va servir de ‘plató’

Es va preparar la classe i des d’allà, via zoom, la tècnica de la FES va explicar a totes les classes connectades què estàvem celebrant i per què, va presentar les Escuelitas de Tareas -projecte amb que l’Escola Pia de Sitges està agermanada des de fa tres cursos-.

El Diverbocata és una activitat solidària

Els infants i joves preparen entrepans diferents i divertits que després venen per obtenir fons. En acabar, se celebra un concurs i… es berenen els entrepans!

Amb aquest petit gest, des d’un lloc petit, estem col·laborant per fer del món un lloc millor.

Aquesta activitat, en què escola i famílies s’impliquen, forma part d’un projecte conjunt al llarg del curs que pretén donar a conèixer la realitat dels projectes escolapis a la Baixa Califòrnia als alumnes de Sitges, aprendre junts i establir lligams.