El dia 9 i 10 de desembre, l’alumnat d’Infantil i Primària de l’Escola Pia de Terrassa va apropar-se al Senegal, la seva cultura i els projectes educatius de l’Escola Pia d’aquell país, i van conèixer la feina que fem des de la Fundació Educació Solidària per donar-hi suport.

A través de diferents activitats i xerrades es va donar el tret de sortida a la campanya de Beques del Senegal, a través del qual, i des de fa anys, l’alumnat i les seves famílies sumen a favor de l’educació d’infants i joves al Senegal.

Els més petits de l’escola, els infants de P3, van conèixer joguines i jocs africans, els de P4, el mític baobab i la importància dels arbres en la cultura africana i els de P5, a través de les llavors d’hibiscus, van conèixer aquesta flor origen d’una beguda molt popular, el bishap. A Primària, a través de les Maletes Viatgeres, van apropar-se a la vida d’una nena d’aquest país, al menjar i a jocs i robes dels seus companys i companyes senegalesos. L’alumnat del cicle superior, van recordar tot el que havien après els cursos anteriors sobre l’Àfrica, van conèixer la feina de la nostra fundació i es van apropar,, gràcies a una xerrada de l’equip de la FES, a la realitat dels infants i joves senegalesos, a la importància de l’educació per canviar el seu futur i les oportunitats que, a través dels projectes dels escolapis, se’ls ofereixen.