Si esteu llegint aquestes línies, ja en sou conscients: deixem el paper i ens fem digitals.

Després de més de 50 números apropant-vos la informació del dia a dia de la Fundació Educació Solidària, del desenvolupament dels projectes de les nostres contraparts o de la il·lusió i compromís del nostre voluntariat… fem un salt! A partir d’ara, ens rebreu per ‘e-mail’ i no per correu convencional. La FES, una entitat compromesa amb la transformació social i amb l’entorn, fa una aposta per la sostenibilitat i el planeta. Estem molt contents perquè, més enllà d’aquest canvi tan important, ho aprofitem per oferir-vos nous continguts i seccions: volem que conegueu els nostres projectes a fons, que escolteu la veu de les persones que aquí o allà els fan realitat i analitzar amb vosaltres i amb profunditat temes d’actualitat lligats a la nostra missió.

Gràcies infinites per haver-nos acompanyat fins aquí, per voler conèixer la nostra realitat i sumar. Comptem amb vosaltres pels propers 50 números! O, per què no? 100 o 200!

Cliqueu aquí si voleu recordar tot el que hem compartit fins ara i, si encara no estàs subscrit, ho pots fer omplint el formulari!