Dimarts 26 de gener, els cinc grups del Cicle Superior de Primària de l’Escola Pia Balmes van fer les primeres activitats de coneixença i lligam amb les Escuelitas de Tareas, projecte d’educació no formal escolapi a Mèxic amb el que col·labora la Fundació Educació Solidària.

En el marc de la Beca Mexicali, des de fa anys, l’alumnat de 5è i 6è de primària coneixen la realitat dels infants i joves de la Baixa Califòrnia, el seu entorn i projectes educatius que miren de donar resposta a les seves necessitats, a través de xerrades amb els tècnics de la FES i d’activitats amb antic voluntariat.

La primera sessió de les tres que tindran lloc durant el segon trimestre del curs va facilitar el coneixement de l’entorn i el projecte a l’alumnat més petit, a través d’una presentació i uns vídeos. L’alumnat de sisè, que ja va fer aquesta introducció el curs passat, han conegut com la pandèmia ha afectat els seus companys i companyes mexicanes que continuen tancats a casa, com han continuat aprenent i han creat un racó Escuelita de Tareas a la seva classe.

Xerrada a l'Escola Pia Balmes
Xerrada a l'Escola Pia Balmes