COL·LABORA

Fes una aportació

FES UNA APORTACIÓ

PROGRAMA DE BEQUES

UN ESTIU DIFERENT!

Hi pots col·laborar fent una aportació al següent número de compte:

ES63 0128 0362 51 0100007325

PROGRAMA DE BEQUES

Cada any a principis d’octubre s’inicia al Senegal un nou curs escolar. Els infants i joves arriben a l’escola amb l’objectiu d’aprendre, compartir, gaudir, i convertir-se en persones capaces d’afrontar els reptes d’una societat en constant evolució. Es tracta d’una escola que per als més petits representa un primer contacte amb el món educatiu, mentre que per als més grans significa l’oportunitat d’orientar el seu futur cap a estudis superiors o cap a una formació professional que els permeti desenvolupar un ofici i arrelar-se al territori.

Per això, les beques escolars són una eina indispensable per a que infants i joves tinguin una educació de qualitat. El cost d’una beca anual és de 120 euros, t’hi apuntes?

Actualment donem suport amb el programa de beques als centres de:

UN ESTIU DIFERENT!

Garantim l’accés a aquestes activitats a infants i joves que no tenen la possibilitat de realitzar-les com a mitjà educatiu i social.

En algunes localitats, les activitats d’estiu han estat un inici de reinserció al sistema educatiu per a molts infants que havien estat exclosos de l’educació formal. A més és una experiència de conèixer l’entorn, més enllà d’on viuen per tal de conèixer altres realitats i altres infants i joves.

Actualment participen uns 1.800 infants i joves repartits en:

  • Mèxic: Zona de Tijuana, Mexicali i Ensenada
  • Senegal: Zona de Dakar, M’bour, Sokone, Oussouye i Kolda
  • Côte d’Ivoire: Zona d’Abidjan i Daloa